تبلیغات
مقاله و پروژه - پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو)

پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) شامل  21  صفحه به صورت فایل ورد و قابل ویرایش می باشد که یکی از پاورپوینت های جامع و کامل در مورد  خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو)  می باشد و دارای منابع معتبر می باشد 

مقدمه

خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند.

از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و خشک کردن در یک فرآیند پیوسته شرح داده شده است.

لیمو در تایلند یک محصول کشاورزی اقتصادی است که برای بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار میگیرد.ترکیب با مواد غذایی ،استفاده دارویی بعنوان ضد سرطان،داروی تب بر،ااستفاده در کمبود ویتامین C  وتصفیه خون کاربرد دارد مدت تولید لیمو بنا به دلایلی فقط ۴ ماه است.بنابراین تولید پودر لیمو و استفاده از آن در تمام فصول سال امری توجیه پذیراست.

 

اصول خشک کردن انجمادی تحت خلاء

این مقاله در ارتباط با خشک کردن انجمادی تحت خلاء در کارخانجات پودر لیمو است که بخشی از مهندسی مکانیک است ودر نتیجه وابسته به ترمودینامیک ،انتقال حرارت و مکانیک سیالات برای طراحی انجماد وسیستم خشک کردن انجمادی است.اصول خشک کردن انجمادی درارتباط با خروج آب و سایر مایعات از محصولات منجمد شده توسط تصعید در فشار کم(خلاء)ودمای زیر نقطه انجماد است که زمانی اتفاق می افتد که مایع منجمد شده مستقیما به فاز گاز تبدیل شده بدون عبور از فاز مایع .

پروسه خشک کردن انجمادی از ۳ مرحله تشکیل شده است پیش انجماد،خشک کردن اولیه ، خشک کردن ثانویه

پیش انجماد: از آنجاییکه خشک کردن انجمادی یک تغییر فاز از فاز جامد به گاز است مواد خشک شونده به روش انجمادی باید در ابتدا به اندازه کافی منجمد شوند.روش پیش انجماد ودمای نهایی محصول منجمد شده می تواند در خشک کردن موفقیت آمیز محصولات موثر باشد.معمولا انجماد سریع باعث ایجاد کریستالهای یخ کوچک میشود که برای حفظ ساختار ماده غذایی موثر است اما کریستال ها کوچک بوده و مجاری خروج بخار را مسدود میکند.

انجماد آهسته تر باعث ایجاد کریستالهای بزرگتر شده وعوامل محدود کننده برای خروج بخار را درطی فرایند خشک کردن را کاهش میدهد.

دمای انجماد زیر دمای اتکتیک بوده و اغلب در دمای ۱۰- درجه سانتیگراد انجام شده یا فشارهای کمتر از ۲mm  جیوه یا کمتر.

۱-۲-۲خشک کردن اولیه :

دارای ۳ جزء ضروری در سیستم خشک کردن انجمادی است.

۲-۲-۲ دما وفشار :

بعد از انجماد محصولات شرایط باید به گونه ای برقرار باشد که رطوبت بتواند از محصول منجمد شده توسط تصعید خارج شود.این امر نیازمند کنترل دقیق دو پارامتر دما وفشار است.سرعت تصعید یخ از محصول منجمد

وابسته به اختلاف در فشار بخار محصولات با فشار

بخارمولد یخ است( جمع کننده سرما).

۲-۲-۲ پمپ خلاء

باید شرایطی ایجاد شود برای ایجاد یک جریان روان برای خروج مولکولهای آب از محصولات وفشار در محیط اطراف محصول کاهش داده شود( نقطه C ) به ۴٫۵۸mm یا ۶۱۰ پاسکال.

۳-۲-۲ انرژی (گرما)

گرما برای خروج به شکل بخار از محصولات منجمد مورد استفاده قرار میگیرد.ایجاد گرما بصورت یک سطح داغ بعنوان یک لایه خیلی نازک میتواند باعث گسترش جریان تبخیر سریع شود و در مورد محصولات بی حرکت و خیلی ویسکوز ضرورتا برای کاهش ضخامت استفاده میشود.


جهت دانلود متن کامل پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) کلیک نمایید


نظرات()   
   
Why is my Achilles tendon burning?
دوشنبه 27 شهریور 1396 08:33 ب.ظ
Nice post. I was checking continuously this blog and I'm impressed!
Extremely useful info specially the last part :) I care for such information much.
I was seeking this certain info for a very long time.
Thank you and best of luck.
What is a heel lift?
دوشنبه 16 مرداد 1396 07:52 ق.ظ
Simply desire to say your article is as surprising. The clearness to your publish is just great
and that i could suppose you're knowledgeable in this subject.
Well along with your permission allow me to grab your feed to stay up to date with coming near near post.
Thanks a million and please keep up the rewarding work.
How long does Achilles tendonitis last for?
سه شنبه 10 مرداد 1396 03:01 ق.ظ
If you are going for most excellent contents like me,
simply pay a quick visit this site everyday because it presents feature contents,
thanks
What makes you grow taller during puberty?
شنبه 7 مرداد 1396 09:57 ب.ظ
whoah this blog is excellent i really like studying your articles.
Stay up the good work! You realize, many persons are searching
around for this information, you could help them greatly.
Foot Complaints
پنجشنبه 5 مرداد 1396 02:06 ب.ظ
Excellent web site you've got here.. It's hard to
find excellent writing like yours nowadays. I really appreciate individuals like
you! Take care!!
manicure
جمعه 1 اردیبهشت 1396 01:22 ب.ظ
you are in reality a good webmaster. The website loading speed is incredible.
It sort of feels that you're doing any unique trick.
Furthermore, The contents are masterwork. you've done a magnificent task in this subject!
BHW
چهارشنبه 23 فروردین 1396 08:28 ق.ظ
I am regular reader, how are you everybody? This paragraph posted at this web site
is genuinely pleasant.
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 12:21 ب.ظ
Thanks to my father who told me concerning this webpage, this web site is
genuinely awesome.
manicure
چهارشنبه 16 فروردین 1396 08:26 ق.ظ
It's not my first time to pay a quick visit this website, i
am browsing this web page dailly and get nice facts
from here everyday.
manicure
یکشنبه 13 فروردین 1396 11:54 ق.ظ
May I just say what a comfort to find somebody that actually understands what they are discussing
on the web. You actually understand how to bring an issue to light and
make it important. More people need to read this and understand this side of
the story. I was surprised that you aren't more popular since you most certainly have the gift.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
آخرین پست ها

تحقیق نظریات روانشناختی و جامعه شناختی انزوای اجتماعی..........دوشنبه 20 شهریور 1396

تحقیق نظریات پیرامون کارکردگرایی ساختاری..........دوشنبه 20 شهریور 1396

تحقیق مفهوم حکومت و سیاست در نهج البلاغه..........دوشنبه 20 شهریور 1396

تحقیق پیشینه تاریخی نقش زنان و رویکردهای نظری نقش و نظریه های نقش جنسیتی ..........دوشنبه 20 شهریور 1396

تحقیق عدالت و نوآوری سازمانی..........دوشنبه 20 شهریور 1396

تحقیق اپیدمیولوژی انتروکوکوس فکالیس و اهمیت بالینی و درمان..........دوشنبه 6 شهریور 1396

تحقیق بیماری آلزایمر و انواع بیماری و ژنهای دخیل در بیماری آلزایمر..........دوشنبه 6 شهریور 1396

تحقیق گیاه شناسی گیاه بلوط و اهمیت تنوع ژنتیکی و روشهای مختلف ارزیابی آن..........دوشنبه 6 شهریور 1396

تحقیق مشخصات گیاه شناسی توتون ..........دوشنبه 6 شهریور 1396

تحقیق گیاه شناسی لوبیا قرمز و بیماری ها و آفات آن..........دوشنبه 6 شهریور 1396

تحقیق گیاه شناسی آویشن و کاربرد کودهای بیولوژیک..........دوشنبه 23 مرداد 1396

تحقیق گیاه شناسی بابونه و اثر تنش خشکی بر عملکرد گیاه..........دوشنبه 23 مرداد 1396

تحقیق اثر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه ارقام سویا..........دوشنبه 23 مرداد 1396

تحقیق مفاهیم و تاریخچه عدالت سازمانی و فرهنگ سازمانی..........دوشنبه 23 مرداد 1396

تحقیق برند و ویژگیهای برند و تصویر ذهنی از برند..........دوشنبه 23 مرداد 1396

همه پستها